7DAYS ACTIE FOOD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1051 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 7Days Actie Food. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 21:37 Bedankt voor jullie service. De eten was heerlijk. Tot volgende keer
6 jun 2024 om 22:19 Slappe frietjes maar wel lekker, calzone is bij elke tent hetzelfde behalve dat hier het niet echt allemaal gemixt is dus had 1 hap vol met groente (wat overigens erg knapperig was, t is net wat je lekker vindt maar dat eet niet zo lekker) en 1 hap v
26 mei 2024 om 7:38 Eerst wordt ik boos gebeld waarom ik niet open doe ... Terwijl ze ergens anders stonden en niet bij mijn huis. Vervolgens had hij geen wisselgeld !!! En het eten was super slecht !!! Het was pasta soep
13 mei 2024 om 19:53 Eten was heerlijk! Bedankt voor jullie service en tot volgende keer.
28 apr 2024 om 10:05 Was optijd binnen was lekker alleen jammer dat de extra bestelde dingen er niet bij zaten had 2 pitas bij besteld niet gekregen en 3 x extra knoflooksaus er bij besteld meer helaas geen saus er bij dat was wel jammer
24 apr 2024 om 20:02 Lekker gegeten bezorging was precies op tijd.
19 mrt 2024 om 6:41 Pizza besteld maar weinig beleg erop. Persoonlijk bestel ik daar niet weer
16 mrt 2024 om 22:41 Hele lieve man, Mooi op tijd en het was heerlijk!!! Ik bestel hier graag weer
5 mrt 2024 om 3:18 Paar keer nu hier besteld. Het eten is altijd warm, niet vet. En wat we ook bestellen, altijd lekker!!
2 mrt 2024 om 21:28 Prima eten, goed warm, niet zo vet! Lekkere kruidige spareribs. Goed gekruide patatjes. Ivm zaterdag waarschijnlijk langere bezorgtijd. Wij zijn erg tevreden!!
9 feb 2024 om 20:01 Eten was heerlijk! Bedankt voor jullie service en tot volgende keer.
4 feb 2024 om 22:16 Misschien wel de slechtste pizza die ik ooit gegeten heb! Wat een karige bedoeling