7DAYS ACTIE FOOD

Recentebeoordeling


3 sterren uit 949 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 7Days Actie Food. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 19:46 Wie zijn beloftes niet na komt. Verliest zijn betalende klanten. Jammer dat je werkt voor geld en dat je dat dan op je vrije zaterdag uit geeft aan een bedrijf die zijn afspraken gewoon niet na komt voor de andere teleurstellende - +31 592 31 16 29
22 sep 2022 om 19:23 kip kapsalon tikka speciaal kaas was hard. shoarma (middel ) zat weinig smaak aan en was heel weinig
19 sep 2022 om 7:33 we hadden eten besteld maar we hebben na 2uur nog nilks gehad we hebben de bestelling toen maar gecancelt
7 sep 2022 om 12:19 Kreeg een koude en verkeerde soort kapsalon
6 sep 2022 om 21:41 Ik heb mijn bestelling niet gekregen. Daarom heb ik het opnieuw bestelt. Super slechte service. Ik wilde contact met hun opnemen maar ze hadeen geen eens een telefoonnummer. 1 ster waard
6 sep 2022 om 20:15 Samen eten besteld met mijn familie, wij hebben meerdere keren besteld bij jullie. De eerste keer dat de kip roze was (het leek wel kleursstof), erg teleurstellend. We zullen hier dan ook niet meer bestellen.
6 sep 2022 om 20:12 Vaker besteld bij 7Days, dit keer heb ik roze kip gekregen!! Je leest het goed, roze kip. Ik zocht een telefoonnummer op om dit te melden maar nergens een telefoon nummer te vinden. Jammer, hier zal ik nooit meer bestellen!
3 sep 2022 om 19:05 Wederom weer lekker gegeten. Lamachuns waren wel erg pittig terwijl dit er niet bij stond.
2 sep 2022 om 13:50 Lekkere pizza voor weinig geld. Bezorging helaas laat door kapotte auto.
27 aug 2022 om 7:38 Heerlijk eten. Vriendelijke bezorger
24 aug 2022 om 1:21 Lekkere pizza en lekker optijd gekomen
16 aug 2022 om 3:56 Heb voetselvergiftiging gekregen door de pizza die ik bij jullie heb besteld. Heb vaak bij jullie eten besteld maar dit was de laatste keer.